Camping Del Sole **** - Iseo - Iseomeer - Italië

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Del Sole
Camping Del Sole in Iseo beschikt over 340 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Huur ter plekke een fiets of mountainbike en ontdek de omgeving. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, lodgetent, glamping-stacaravan of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Del Sole  **** - Iseo Del Sole  **** - Iseo Del Sole  **** - Iseo Del Sole  **** - Iseo Del Sole  **** - Iseo Del Sole  **** - Iseo Del Sole  **** - Iseo Del Sole  **** - Iseo Del Sole  **** - Iseo
Het Iseomeer ligt ten westen van het kleine Idromeer en het grote Gardameer. Het is een mooi meer in een minstens zo mooie omgeving, de omgeving trekt echter nog weinig toeristen. Zo kunt u dus in alle rust genieten van de mooie natuur.

Bij het Iseomeer ligt de plaats Iseo, een mooi stadje met een kasteel en meerdere kerken. In het meer liggen een aantal eilanden, de grootste is Monte Isola, dit eiland kunt u per boot bereiken. Ook andere dorpen rondom het meer zijn leuk om te bezoeken, of u gaat wat verder weg naar bijvoorbeeld Milaan. Een mooie stad en een waar paradijs voor modeliefhebbers.