Camping Des Princes D'Orange **** - Orpierre - Hautes-Alpes - Provence-Alpes-Cote d'Azur - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Des Princes D'Orange
Camping Des Princes D'Orange in Orpierre beschikt over 138 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, lodgetent, safaritent of glamping-stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Des Princes D'Orange  **** - Orpierre Des Princes D'Orange  **** - Orpierre Des Princes D'Orange  **** - Orpierre Des Princes D'Orange  **** - Orpierre Des Princes D'Orange  **** - Orpierre Des Princes D'Orange  **** - Orpierre
Het departement Hautes-Alpes bestaat voornamelijk uit bergen, een heerlijke bestemming voor een vakantie in de buitenlucht. De natuur is prachtig, de hoofdstad is Gap, een stad gelegen in de bergen. Bezoek hier het botanische park, één van de musea of de kathedraal.

Het hele jaar door is Hautes-Alpes een fijne bestemming, zo kunt u hier in de winter onder andere skiën en snowboarden. In de zomer maakt u hier juist prachtige wandelingen of mountainbiketochten. Ook zijn er meerdere stuwmeren en rivieren, zo kunt u bij Brançon ook raften. De stad Brançon zelf is ook een bezoekje waard, het heeft een historische centrum en ligt, net als het mooie Embrun, vlakbij natuurparken.