Camping Domaine de Ker Ys *** - Saint-Nic - Finistère - Bretagne - Frankrijk

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Domaine de Ker Ys
Camping Domaine de Ker Ys in Saint-Nic beschikt over 250 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Ontspan en verwen uzelf door een bezoek te brengen aan de sauna en/of beautycenter.Op deze camping kunt u een stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Domaine de Ker Ys  *** - Saint-Nic Domaine de Ker Ys  *** - Saint-Nic Domaine de Ker Ys  *** - Saint-Nic Domaine de Ker Ys  *** - Saint-Nic Domaine de Ker Ys  *** - Saint-Nic Domaine de Ker Ys  *** - Saint-Nic Domaine de Ker Ys  *** - Saint-Nic Domaine de Ker Ys  *** - Saint-Nic Domaine de Ker Ys  *** - Saint-Nic
Finistère is een prachtig gebied, u vindt de zee in het noorden, westen en zuiden.

In het zuidwesten ligt hoofdstad Quimper, een stad met een historisch centrum. Bezoek hier de kathedraal St. Corentin of breng een bezoek aan één van de musea. U kunt ook naar de stad Brest met diens natuurlijke haven. Hier kunt u gelijk een bezoek brengen aan Océanopolis.

Finistère heeft ook veel mooie natuur. Natuurlijk is er de kust, die op sommige plekken bijzonder diep ingesneden is. Maar er is ook het Regionaal Park d’Armorique, een natuurgebied met ongerepte natuur en tevens met het hoogste punt van Bretagne. Voor een prachtig uitzicht gaat u naar Pointe du Raz, het meest westelijke punt van Bretagne.