Camping Domaine de l'Etang **** - Brissac-Quincé - Maine-et-Loire - Pays de la Loire - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Domaine de l'Etang
Camping Domaine de l'Etang in Brissac-Quincé beschikt over 146 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Natuurlijk kunt u de omgeving met de auto verkennen maar u kunt op de camping ook fietsen huren. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, lodgetent, bungalow / huisje of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Domaine de l'Etang  **** - Brissac-Quincé Domaine de l'Etang  **** - Brissac-Quincé Domaine de l'Etang  **** - Brissac-Quincé Domaine de l'Etang  **** - Brissac-Quincé Domaine de l'Etang  **** - Brissac-Quincé Domaine de l'Etang  **** - Brissac-Quincé Domaine de l'Etang  **** - Brissac-Quincé Domaine de l'Etang  **** - Brissac-Quincé Domaine de l'Etang  **** - Brissac-Quincé
Maine-et-Loire heeft diens naam gekregen van de twee rivieren die hier stromen. De Maine begint waar drie rivieren samen komen, uiteindelijk gaat deze rivier over in de Loire. De Loire heeft een prachtige vallei gevormd waar in vroegere tijden veel kastelen zijn gebouwd. Ook vindt u op de oevers veel wijngaarden en fruitteelt. De hoofdstad is Angers, deze ligt aan de oevers van de Maine.

Behalve de kastelen zijn ook rotswoningen de moeite waard om te bekijken in Maine-et-Loire. Verder is het heerlijk fietsen en wandelen, zoals in het bosrijke oosten. De hoofdstad is ook een bezoek waard, bezichtig dan ook het Kasteel van Angers, een mooi bouwwerk met binnenin beroemde wandtapijten.