Camping Domaine de la Brèche **** - Saumur - Maine-et-Loire - Pays de la Loire - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Een foto van Domaine de la Brèche
Camping Domaine de la Brèche in Saumur beschikt over 201 plaatsen.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats of tent huren.

Algemene Vroegboek aanbiedingen

Aanbieding Roan
Roan - Roan vroegboekgarantie Meer info
Aanbieding Canvas Holidays
Canvas Holidays - tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Al Fresco
Al Fresco - Vroegboekkorting 2019 Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Vroegboekkorting oplopend tot 30% Meer info
Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Sunlodges boekbaar voor 2019 Meer info
Aanbieding Go4Camp
Go4camp - gratis wijzigen en annuleren t/m 1 febr. 2018 Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur
Maine-et-Loire heeft diens naam gekregen van de twee rivieren die hier stromen. De Maine begint waar drie rivieren samen komen, uiteindelijk gaat deze rivier over in de Loire. De Loire heeft een prachtige vallei gevormd waar in vroegere tijden veel kastelen zijn gebouwd. Ook vindt u op de oevers veel wijngaarden en fruitteelt. De hoofdstad is Angers, deze ligt aan de oevers van de Maine.

Behalve de kastelen zijn ook rotswoningen de moeite waard om te bekijken in Maine-et-Loire. Verder is het heerlijk fietsen en wandelen, zoals in het bosrijke oosten. De hoofdstad is ook een bezoek waard, bezichtig dan ook het Kasteel van Angers, een mooi bouwwerk met binnenin beroemde wandtapijten.