Camping Domaine de la Brèche **** - Saumur - Maine-et-Loire - Pays de la Loire - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Domaine de la Brèche
Camping Domaine de la Brèche in Saumur beschikt over 235 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Voor zowel de liefhebber van golf als de watersporter zijn er mogelijkheden in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, glamping-stacaravan of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur Domaine de la Brèche  **** - Saumur
Maine-et-Loire heeft diens naam gekregen van de twee rivieren die hier stromen. De Maine begint waar drie rivieren samen komen, uiteindelijk gaat deze rivier over in de Loire. De Loire heeft een prachtige vallei gevormd waar in vroegere tijden veel kastelen zijn gebouwd. Ook vindt u op de oevers veel wijngaarden en fruitteelt. De hoofdstad is Angers, deze ligt aan de oevers van de Maine.

Behalve de kastelen zijn ook rotswoningen de moeite waard om te bekijken in Maine-et-Loire. Verder is het heerlijk fietsen en wandelen, zoals in het bosrijke oosten. De hoofdstad is ook een bezoek waard, bezichtig dan ook het Kasteel van Angers, een mooi bouwwerk met binnenin beroemde wandtapijten.