Camping Domaine de la Paille Basse ***** - Souillac - Lot - Midi-Pyrénées - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Domaine de la Paille Basse
Camping Domaine de la Paille Basse in Souillac beschikt over 120 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Volg één van de op de camping verkrijgbare fietsroutes. Het is een prachtige manier om de omgeving te verkennen. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Domaine de la Paille Basse  ***** - Souillac Domaine de la Paille Basse  ***** - Souillac Domaine de la Paille Basse  ***** - Souillac Domaine de la Paille Basse  ***** - Souillac Domaine de la Paille Basse  ***** - Souillac Domaine de la Paille Basse  ***** - Souillac Domaine de la Paille Basse  ***** - Souillac Domaine de la Paille Basse  ***** - Souillac Domaine de la Paille Basse  ***** - Souillac
De Lot is een departement met weer veel verschillende landschappen. De Lot en de Dordogne zijn twee stabiele factoren, deze rivieren of hun zijrivieren stromen door het hele departement. Cahors is de hoofdstad en ligt in een lus van de Lot, in deze stad vindt u mooie historische bouwwerken.

De vallei van de Lot is tevens een prachtig natuurgebied, bezoek bijvoorbeeld het gebied tussen de steden Cahors en Saint-Cirq-Lapopie. Veel bosgebied vindt u in de Bourainestreek, ook de Limargue is mooi en groen. Ook vindt u in de Lot bergtoppen, deze zijn relatief gezien niet heel hoog maar wel geschikt voor de buitensport. Ga ook eens naar de druipsteengrot van Merveilles.