Camping Domaine de Mesqueau *** - Plougasnou - Finistère - Bretagne - Frankrijk

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Domaine de Mesqueau
Camping Domaine de Mesqueau in Plougasnou beschikt over 153 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd.

Huur ter plekke een fiets of mountainbike en ontdek de omgeving. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een stacaravan of safaritent huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Domaine de Mesqueau  *** - Plougasnou Domaine de Mesqueau  *** - Plougasnou Domaine de Mesqueau  *** - Plougasnou Domaine de Mesqueau  *** - Plougasnou Domaine de Mesqueau  *** - Plougasnou Domaine de Mesqueau  *** - Plougasnou Domaine de Mesqueau  *** - Plougasnou Domaine de Mesqueau  *** - Plougasnou Domaine de Mesqueau  *** - Plougasnou
Finistère is een prachtig gebied, u vindt de zee in het noorden, westen en zuiden.

In het zuidwesten ligt hoofdstad Quimper, een stad met een historisch centrum. Bezoek hier de kathedraal St. Corentin of breng een bezoek aan één van de musea. U kunt ook naar de stad Brest met diens natuurlijke haven. Hier kunt u gelijk een bezoek brengen aan Océanopolis.

Finistère heeft ook veel mooie natuur. Natuurlijk is er de kust, die op sommige plekken bijzonder diep ingesneden is. Maar er is ook het Regionaal Park d’Armorique, een natuurgebied met ongerepte natuur en tevens met het hoogste punt van Bretagne. Voor een prachtig uitzicht gaat u naar Pointe du Raz, het meest westelijke punt van Bretagne.