Camping Domaine Du Logis ***** - La Chapelle-aux-Filtzméens - Ille-et-Vilaine - Bretagne - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Domaine Du Logis
Camping Domaine Du Logis in La Chapelle-aux-Filtzméens beschikt over 372 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant. Een sauna ontbreekt niet.

Natuurlijk kunt u de omgeving met de auto verkennen maar u kunt op de camping ook fietsen huren.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, lodgetent of safaritent huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Domaine Du Logis  ***** - La Chapelle-aux-Filtzméens Domaine Du Logis  ***** - La Chapelle-aux-Filtzméens Domaine Du Logis  ***** - La Chapelle-aux-Filtzméens Domaine Du Logis  ***** - La Chapelle-aux-Filtzméens Domaine Du Logis  ***** - La Chapelle-aux-Filtzméens Domaine Du Logis  ***** - La Chapelle-aux-Filtzméens
Ille-et-Vilaine is gelegen in het noordoosten van Bretagne.

Er is een klein stukje kust in het noorden van dit departement. De naam komt van de twee rivieren Ille en Vilaine, waar deze samenkomen ligt de hoofdstad Rennes. Deze stad heeft een vrij modern centrum met genoeg te zien en te doen voor de cultuurliefhebber.

Bretagne is een prachtig gebied met veel natuur, zo ook in Ille-et-Vilaine. De glooiende heuvels met groene velden geven u gelijk een gevoel van vrijheid. De natuur aan de kust is ook mooi, zoals de baaien. Bezoek ook badplaats Dinard. Zoals op veel plekken in Frankrijk zit u ook hier weer goed als u kastelen wilt bezoeken.