Camping Domaine Du St. Laurent **** - Fouesnant - Finistère - Bretagne - Frankrijk

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Domaine Du St. Laurent
Camping Domaine Du St. Laurent in Fouesnant beschikt over 260 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant. Een sauna ontbreekt niet.

Natuurlijk kunt u de omgeving met de auto verkennen maar u kunt op de camping ook fietsen huren. Voor zowel de liefhebber van golf als de watersporter zijn er mogelijkheden in de buurt.

Op deze camping kunt u een stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Domaine Du St. Laurent  **** - Fouesnant Domaine Du St. Laurent  **** - Fouesnant Domaine Du St. Laurent  **** - Fouesnant Domaine Du St. Laurent  **** - Fouesnant Domaine Du St. Laurent  **** - Fouesnant Domaine Du St. Laurent  **** - Fouesnant Domaine Du St. Laurent  **** - Fouesnant Domaine Du St. Laurent  **** - Fouesnant Domaine Du St. Laurent  **** - Fouesnant
Finistère is een prachtig gebied, u vindt de zee in het noorden, westen en zuiden.

In het zuidwesten ligt hoofdstad Quimper, een stad met een historisch centrum. Bezoek hier de kathedraal St. Corentin of breng een bezoek aan één van de musea. U kunt ook naar de stad Brest met diens natuurlijke haven. Hier kunt u gelijk een bezoek brengen aan Océanopolis.

Finistère heeft ook veel mooie natuur. Natuurlijk is er de kust, die op sommige plekken bijzonder diep ingesneden is. Maar er is ook het Regionaal Park d’Armorique, een natuurgebied met ongerepte natuur en tevens met het hoogste punt van Bretagne. Voor een prachtig uitzicht gaat u naar Pointe du Raz, het meest westelijke punt van Bretagne.