Camping Domaine La Chabanne *** - Chatel-Montagne - Allier - Auvergne - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Een foto van Domaine La Chabanne
Camping Domaine La Chabanne in Chatel-Montagne beschikt over 26 plaatsen. De camping ligt in de buurt (minder dan 10 kilometer) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Er is de mogelijkhed voor het afhalen van snacks of maaltijden, maar u kunt er ook voor kiezen om iets te eten in het restaurant.Op deze camping kunt u een standplaats huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Domaine La Chabanne  *** - Chatel-Montagne Domaine La Chabanne  *** - Chatel-Montagne Domaine La Chabanne  *** - Chatel-Montagne Domaine La Chabanne  *** - Chatel-Montagne Domaine La Chabanne  *** - Chatel-Montagne Domaine La Chabanne  *** - Chatel-Montagne Domaine La Chabanne  *** - Chatel-Montagne Domaine La Chabanne  *** - Chatel-Montagne Domaine La Chabanne  *** - Chatel-Montagne
Het departement Allier, met Moulins als hoofdstad, ligt in de Franse regio Auvergne.

Allier is vernoemd naar de gelijknamige rivier. Het landschap van het departement, gelegen aan de voet van het Massif Central, kenmerkt zich door heuvels en riviertjes. Zowel de Sioule, de Loire en de Cher stromen door Allier.

Voor wandelaars is zo'n landschap natuurlijk een prachtige locatie dus u kunt uw camping in Allier gebruiken als uitvalsbasis voor mooie wandeltochten, al dan niet op één van de vele uitgezette paden. Ook voor fietsers en paardrijders zijn er routes. Er zijn maar liefst meer dan 500 kastelen die bezocht kunnen. Voor de kinderen is er ook vertier want er zijn meerdere attractie- en dierparken.