Camping Domaine Le Phare ** - Le Portel - Pas-de-Calais - Nord-Pas-de-Calais - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Domaine Le Phare
Camping Domaine Le Phare in Le Portel beschikt over 140 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Voor zowel de kleintjes als al wat grotere kinderen wordt er in het hoogseizoen van alles georganiseerd. Voor de kleintjes is er een miniclub en de anderen doen mee met de activiteiten van het animatieteam. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.Op deze camping kunt u een standplaats of stacaravan huren.

Algemene Vroegboek aanbiedingen

Aanbieding Al Fresco
Al Fresco - Vroegboekkorting 2019 Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Vroegboekkorting oplopend tot 30% Meer info
Aanbieding Roan
Roan - Roan vroegboekgarantie Meer info
Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Sunlodges boekbaar voor 2019 Meer info
Aanbieding Go4Camp
Go4camp - gratis wijzigen en annuleren t/m 1 febr. 2018 Meer info
Aanbieding Canvas Holidays
Canvas Holidays - tot 30% vroegboekkorting Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel
Pas-de-Calais is het departement van de prachtige Opaalkust. Maar ook het departement van het natuurrijke achterland en van hoofdstad Arras.

De Opaalkust bestaat uit prachtige zandstranden met tussendoor karakteristieke vissersdorpen en bruisende badplaatsen. Ook vindt u hier krijtrotsen, en de eeuwenoude badplaats Le Touquet dat midden in de bossen van Pas-de-Calais is gelegen. Door het achterland kunt u heerlijk wandelen of fietsen, zoals in de Audomaroisstreek waarin tevens een moeras ligt. Vaar ook over de kanalen en riviertjes op een speciale boot.

Arras kent meerdere mooie gebouwen, zoals een kathedraal en vijftiende-eeuws stadhuis. Het gebied rondom deze hoofdstad van Pas-de-Calais is erg mooi. Bezoek ook één van de voormalige mijnwerkersstadjes.