Camping Domaine Le Phare ** - Le Portel - Pas-de-Calais - Nord-Pas-de-Calais - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Domaine Le Phare
Camping Domaine Le Phare in Le Portel beschikt over 140 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Voor zowel de kleintjes als al wat grotere kinderen wordt er in het hoogseizoen van alles georganiseerd. Voor de kleintjes is er een miniclub en de anderen doen mee met de activiteiten van het animatieteam. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.Op deze camping kunt u een standplaats of stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel Domaine Le Phare  ** - Le Portel
Pas-de-Calais is het departement van de prachtige Opaalkust. Maar ook het departement van het natuurrijke achterland en van hoofdstad Arras.

De Opaalkust bestaat uit prachtige zandstranden met tussendoor karakteristieke vissersdorpen en bruisende badplaatsen. Ook vindt u hier krijtrotsen, en de eeuwenoude badplaats Le Touquet dat midden in de bossen van Pas-de-Calais is gelegen. Door het achterland kunt u heerlijk wandelen of fietsen, zoals in de Audomaroisstreek waarin tevens een moeras ligt. Vaar ook over de kanalen en riviertjes op een speciale boot.

Arras kent meerdere mooie gebouwen, zoals een kathedraal en vijftiende-eeuws stadhuis. Het gebied rondom deze hoofdstad van Pas-de-Calais is erg mooi. Bezoek ook één van de voormalige mijnwerkersstadjes.