Camping Du Vieux Moulin *** - La Chartre-sur-le-Loir - Sarthe - Pays de la Loire - Frankrijk

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Du Vieux Moulin
Camping Du Vieux Moulin in La Chartre-sur-le-Loir beschikt over 106 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een stacaravan, lodgetent of safaritent huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Du Vieux Moulin  *** - La Chartre-sur-le-Loir Du Vieux Moulin  *** - La Chartre-sur-le-Loir Du Vieux Moulin  *** - La Chartre-sur-le-Loir Du Vieux Moulin  *** - La Chartre-sur-le-Loir Du Vieux Moulin  *** - La Chartre-sur-le-Loir Du Vieux Moulin  *** - La Chartre-sur-le-Loir Du Vieux Moulin  *** - La Chartre-sur-le-Loir Du Vieux Moulin  *** - La Chartre-sur-le-Loir Du Vieux Moulin  *** - La Chartre-sur-le-Loir
Voor een veelzijdige vakantie kunt u naar Sarthe. Er is cultuur en natuur, en genoeg te doen voor buitensporters. De hoofdstad is Le Mans, bekend vanwege zijn circuit maar ook vanwege het historische centrum.

Le Mans is het middelpunt van de streken van Sarthe, in het noorden vindt u prachtige wouden. In het oosten zit u goed voor kunst, cultuur en geschiedenis. In het zuiden vindt u de vallei van de Loir met wijngaarden en veel kastelen waarvan er 30 open zijn voor bezoekers. In dit gebied zijn er duizenden kilometers aan bewegwijzerde wandelpaden. Dan is er uiteindelijk het westen, een gebied voor watersporters en natuurliefhebbers.