Camping Esponellà *** - Esponellà / Girona - Catalonië - Spanje

Standplaats
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Esponellà
Camping Esponellà in Esponellà / Girona beschikt over 215 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Voor de kleintje is er een peuterbad. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Trek er met de mountainbike op uit. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats of bungalow / huisje huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Esponellà  *** - Esponellà / Girona Esponellà  *** - Esponellà / Girona Esponellà  *** - Esponellà / Girona Esponellà  *** - Esponellà / Girona Esponellà  *** - Esponellà / Girona Esponellà  *** - Esponellà / Girona Esponellà  *** - Esponellà / Girona Esponellà  *** - Esponellà / Girona Esponellà  *** - Esponellà / Girona
Catalonië is een gebied in het noordoosten van Spanje, het omvat onder andere de Costa Brava en de Costa Dorada. De tweede stad van het land ligt hier, namelijk Barcelona. U kunt hier dus komen voor een strandvakantie en voor een stedentrip, maar er is ook nog mooie natuur te vinden in Catalonië. Richting het binnenland liggen bergen die u uitnodigen voor een sportieve buitenvakantie.

De stranden en de badplaatsen van Catalonië zijn erg gezellig. Bekende plaatsen aan de kust zijn onder andere Blanes en Malgrat de Mar. Ook Barcelona ligt aan de kust, in deze stad bezichtigd u bijvoorbeeld de Sagrada Familia.