Camping Hengelhoef ** - Houthalen / Helchteren - Belgisch Limburg - België

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Hengelhoef
Camping Hengelhoef in Houthalen / Helchteren beschikt over 781 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken. Een sauna ontbreekt niet.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, appartement of chalet huren.

Aanbiedingen specifiek voor deze camping

Aanbieding van Suncamp Holidays
De camping nog niet boekbaar voor 2019 bij Suncamp Holidays ? Maak dan een Boeking alarm en ontvang vrijblijvend een bericht wanneer deze boekbaar is. Meer info

Algemene Vroegboek aanbiedingen

Aanbieding Homair
Homair - Tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Vroegboeken Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Flinke korting bij vroegboeken Meer info
Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Sunlodges boekbaar voor 2019 Meer info
Aanbieding Canvas Holidays
Canvas Holidays - tot 30% vroegboekkorting Meer info
 • Kaart
 • Foto's
 • Omgeving / bezienswaardigheden
Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren
De provincie Limburg in België ligt in Vlaanderen en heeft Hasselt als hoofdstad.

Natuurlijk is Belgisch Limburg bekend om zijn streekproducten zoals een Limburgse vlaai en kaas. De streek leent zich ook voor het maken van mooie fietstochten want u vindt er maar liefst 2000 kilometer aan fietsroutes. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Het Nationaal Park Hoge Kempen.

Tips voor dagtochten in Belgisch Limburg zijn er voldoende. Bijvoorbeeld naar de Abdij van Herkenrode in Kuringen, Hasselt. Als u graag kastelen bekijkt gaat u naar het kasteel van Heks in Heks of het kasteel van Rullingen in Kuttekoven.