Camping Hengelhoef ** - Houthalen / Helchteren - Belgisch Limburg - België

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Hengelhoef
Camping Hengelhoef in Houthalen / Helchteren beschikt over 781 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken. Een sauna ontbreekt niet.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, appartement of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
 • Kaart
 • Foto's
 • Omgeving / bezienswaardigheden
Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren Hengelhoef  ** - Houthalen / Helchteren
De provincie Limburg in België ligt in Vlaanderen en heeft Hasselt als hoofdstad.

Natuurlijk is Belgisch Limburg bekend om zijn streekproducten zoals een Limburgse vlaai en kaas. De streek leent zich ook voor het maken van mooie fietstochten want u vindt er maar liefst 2000 kilometer aan fietsroutes. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Het Nationaal Park Hoge Kempen.

Tips voor dagtochten in Belgisch Limburg zijn er voldoende. Bijvoorbeeld naar de Abdij van Herkenrode in Kuringen, Hasselt. Als u graag kastelen bekijkt gaat u naar het kasteel van Heks in Heks of het kasteel van Rullingen in Kuttekoven.