Camping Huttopia Bourg St Maurice *** - Bourg-Saint-Maurice - Savoie - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Huttopia Bourg St Maurice
Camping Huttopia Bourg St Maurice in Bourg-Saint-Maurice beschikt over 153 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Elke dag koken hoeft niet want u kunt snacks of maaltijden afhalen.Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, lodgetent, safaritent of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Huttopia Bourg St Maurice  *** - Bourg-Saint-Maurice Huttopia Bourg St Maurice  *** - Bourg-Saint-Maurice Huttopia Bourg St Maurice  *** - Bourg-Saint-Maurice Huttopia Bourg St Maurice  *** - Bourg-Saint-Maurice Huttopia Bourg St Maurice  *** - Bourg-Saint-Maurice Huttopia Bourg St Maurice  *** - Bourg-Saint-Maurice Huttopia Bourg St Maurice  *** - Bourg-Saint-Maurice Huttopia Bourg St Maurice  *** - Bourg-Saint-Maurice Huttopia Bourg St Maurice  *** - Bourg-Saint-Maurice
De natuur van de Savoie is erg mooi, dit gebied grenst aan Italië en heeft als hoofdstad Chambéry. Bij de Italiaanse grens ligt het Nationaal Park van de Vanoise. Sportieve vakantiegangers kunnen hun hart ophalen in de bergen of voor watersport bij de meren en de rivieren.

Eén van de bekende regio’s in Savoie is Aix-les-Bains, deze streek is bekend vanwege het genezende bronwater. De gelijknamige plaats heeft een oude stadskern waar een leuk sfeertje hangt. Wanneer u hier toch bent is het zeer de moeite waard om het bijzondere Château de la Roche du Roi te bezoeken. Ten westen van de stad ligt één van de grootste en diepste meren van het land, het Lac du Bourget.