Camping Huttopia Bozel en Vanoise ** - Bozel - Savoie - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Huttopia Bozel en Vanoise
Camping Huttopia Bozel en Vanoise in Bozel beschikt over 115 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Elke dag koken hoeft niet want u kunt snacks of maaltijden afhalen.

Trek er met de mountainbike op uit. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar.

Op deze camping kunt u een standplaats, lodgetent, safaritent of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
De natuur van de Savoie is erg mooi, dit gebied grenst aan Italië en heeft als hoofdstad Chambéry. Bij de Italiaanse grens ligt het Nationaal Park van de Vanoise. Sportieve vakantiegangers kunnen hun hart ophalen in de bergen of voor watersport bij de meren en de rivieren.

Eén van de bekende regio’s in Savoie is Aix-les-Bains, deze streek is bekend vanwege het genezende bronwater. De gelijknamige plaats heeft een oude stadskern waar een leuk sfeertje hangt. Wanneer u hier toch bent is het zeer de moeite waard om het bijzondere Château de la Roche du Roi te bezoeken. Ten westen van de stad ligt één van de grootste en diepste meren van het land, het Lac du Bourget.