Camping Huttopia Dieulefit *** - Dieulefit - Drôme - Rhône-Alpes - Frankrijk

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Huttopia Dieulefit
Camping Huttopia Dieulefit in Dieulefit beschikt over 195 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Natuurlijk kunt u de omgeving met de auto verkennen maar u kunt op de camping ook fietsen huren.

Op deze camping kunt u een lodgetent, safaritent, appartement of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Huttopia Dieulefit  *** - Dieulefit Huttopia Dieulefit  *** - Dieulefit Huttopia Dieulefit  *** - Dieulefit Huttopia Dieulefit  *** - Dieulefit Huttopia Dieulefit  *** - Dieulefit Huttopia Dieulefit  *** - Dieulefit Huttopia Dieulefit  *** - Dieulefit Huttopia Dieulefit  *** - Dieulefit Huttopia Dieulefit  *** - Dieulefit
Het departement Drôme, die is vernoemd naar de gelijknamige 110 kilometer lange rivier, ligt in de regio Rhône-Alpes en heeft Valence als hoofdstad.

De Drôme is een prachtig gebied voor wandelaars. U vindt hier meer dan 5.000 kilometer die u door de prachtige omgeving met lavendelvelden en wijn-, en olijfboomgaarden voeren. Voor wie liever te paard gaat is er 2.500 kilometer aan ruiterpaden uitgezet. En natuurlijk zijn de fietsers en mountainbikers niet vergeten want in de Drôme ligt meer dan 2.000 kilometer aan fietsroutes en 3.000 kilometer aan trails en cirsuits voor de mountainbikers. Voor liefhebbers van golf zijn er meerdere 18 holes golfbanen.

Dit alles, met daarbij ook nog mooie steden en dorpen, maken de Drôme een heerlijk vakantiegebied met meerdere campings.