Camping Huttopia Lac de Sillé *** - Sillé-le-Guillaume - Sarthe - Pays de la Loire - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Huttopia Lac de Sillé
Camping Huttopia Lac de Sillé in Sillé-le-Guillaume beschikt over 120 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Om lekker fit te blijven zijn er fitness-faciliteiten. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, lodgetent of safaritent huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Huttopia Lac de Sillé  *** - Sillé-le-Guillaume Huttopia Lac de Sillé  *** - Sillé-le-Guillaume Huttopia Lac de Sillé  *** - Sillé-le-Guillaume Huttopia Lac de Sillé  *** - Sillé-le-Guillaume Huttopia Lac de Sillé  *** - Sillé-le-Guillaume Huttopia Lac de Sillé  *** - Sillé-le-Guillaume Huttopia Lac de Sillé  *** - Sillé-le-Guillaume Huttopia Lac de Sillé  *** - Sillé-le-Guillaume Huttopia Lac de Sillé  *** - Sillé-le-Guillaume
Voor een veelzijdige vakantie kunt u naar Sarthe. Er is cultuur en natuur, en genoeg te doen voor buitensporters. De hoofdstad is Le Mans, bekend vanwege zijn circuit maar ook vanwege het historische centrum.

Le Mans is het middelpunt van de streken van Sarthe, in het noorden vindt u prachtige wouden. In het oosten zit u goed voor kunst, cultuur en geschiedenis. In het zuiden vindt u de vallei van de Loir met wijngaarden en veel kastelen waarvan er 30 open zijn voor bezoekers. In dit gebied zijn er duizenden kilometers aan bewegwijzerde wandelpaden. Dan is er uiteindelijk het westen, een gebied voor watersporters en natuurliefhebbers.