Camping International **** - Maisons-Laffitte - Yvelines - Île-de-France / Parijs - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van International
Camping International in Maisons-Laffitte beschikt over 441 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, chalet of boomhut huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
International  **** - Maisons-Laffitte International  **** - Maisons-Laffitte International  **** - Maisons-Laffitte International  **** - Maisons-Laffitte International  **** - Maisons-Laffitte International  **** - Maisons-Laffitte International  **** - Maisons-Laffitte International  **** - Maisons-Laffitte International  **** - Maisons-Laffitte
Yvelines is het departement ten westen van de Franse hoofdstad Parijs. Versailles is op diens beurt hoofdstad van dit gebied, dat ook wel de Tuin van Île-de-France wordt genoemd. Er is hier een prachtige natuur met veel bossen en ook dierenparken. Een veelzijdige regio voor de hele familie.

Natuurlijk kan tijdens uw vakantie in Yvelines een bezoek aan Versailles en diens kasteel niet ontbreken. Wandel door de prachtige tuinen en verken ook de rest van de stad. U zou ook makkelijk een dag naar Parijs kunnen met diens vele bezienswaardigheden. De verdere omgeving is fantastisch om te wandelen en fietsen en u vindt er nog veel meer kastelen.