Camping Kanopée Village de Trévoux *** - Trévoux - Ain - Rhône-Alpes - Frankrijk

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Kanopée Village de Trévoux
Camping Kanopée Village de Trévoux in Trévoux beschikt over 216 plaatsen. De camping ligt in de buurt (minder dan 10 kilometer) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Verwen uzelf door gebruik te maken van de wellness-faciliteiten en/of een bezoek aan de sauna.Op deze camping kunt u een stacaravan of glamping-stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Kanopée Village de Trévoux  *** - Trévoux Kanopée Village de Trévoux  *** - Trévoux Kanopée Village de Trévoux  *** - Trévoux
Ain is vernoemd naar de gelijknamige rivier die hier stroomt. De hoofdstad is Bourg-en-Bresse, een mooie marktstad met veel gerestaureerde vakwerkhuizen. Een andere mooie plaats is Gex, gelegen op bijna 630 meter hoogte.

Er is veel te doen voor actieve gezinnen, zoals een bezoek aan één van de boomklimparken. Zo kunnen kinderen lekker klimmen en klauteren terwijl u zelf geniet van schoonheid van de bossen. Hengelsporters kunnen naar het zuidwesten van Ain, in het zuidoosten vindt u een deel van het Juragebergte maar ook glooiende heuvels met wijngaarden. Hier is het heerlijk wandelen of fietsen. In het noordoosten liggen de hoogste toppen van het Juragebergte.