Camping Kleinenzhof ***** - Bad Wildbad im Schwarzwald - Zwarte Woud - Duitsland

Standplaats
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Kleinenzhof
Camping Kleinenzhof in Bad Wildbad im Schwarzwald beschikt over 328 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant. Een sauna ontbreekt niet.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een standplaats, bungalow / huisje of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
De Duitse deelstaat Baden-Württemberg ligt in het zuidwesten van Duitsland. Daarbinnen ligt het bosrijke middelgebergte 'Zwarte Woud' welke als specifiek populair vakantiegebied apart wordt genoemd.

Wandelaars kunnen in deze regio hun hart op halen. En niet alleen in het Zwarte Woud dat hiervoor bekend staat. In heel Baden-Württemberg komt u prachtige kastelen en burchten tegen. Als u één van de mooie autoroutes, zoals de Schwarzwald-Hochstraße, de B 500 of de Uhrenstraße, volgt zult u genieten van de prachtige natuur in dit deel van Duitsland.

In Baden-Württemberg vindt u meerdere meren waaronder het alom bekende Bodensee. En niet te vergeten mooie steden zoals Freiburg, Ludwigsburg, Mannheim en Ulm met zijn prachtige, in gotische stijl gebouwde, kathedraal.