Kompas Camping Westende *** - Bad Middelkerke - Noordzeekust - België

Standplaats
te huren bij:

Een foto van Kompas Camping Westende
Kompas Camping Westende in Bad Middelkerke beschikt over 320 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Kinderen zullen zich hier prima vermaken. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam diverse spelletjes en andere activiteiten, dus vervelen is er niet bij. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent of stacaravan huren.

Aanbiedingen specifiek voor deze camping

7 nachten bungalowtent blue met aankomst op 20-04 van €245 voor €133
Meer info
7 nachten 3-kamerstacaravan oakley met aankomst op 22-09 voor €371
Meer info
7 nachten bungalowtent blue met aankomst op 20-04 van €245 voor €133
Meer info
7 nachten 3-kamerstacaravan oakley met aankomst op 22-09 voor €371
Meer info

Algemene last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Kompas Camping Westende  *** - Bad Middelkerke Kompas Camping Westende  *** - Bad Middelkerke Kompas Camping Westende  *** - Bad Middelkerke Kompas Camping Westende  *** - Bad Middelkerke Kompas Camping Westende  *** - Bad Middelkerke Kompas Camping Westende  *** - Bad Middelkerke Kompas Camping Westende  *** - Bad Middelkerke Kompas Camping Westende  *** - Bad Middelkerke Kompas Camping Westende  *** - Bad Middelkerke
Tijdens een vakantie aan de Belgische kust combineert u het goede Belgische leven met zon, zee en strand.

De brede zandstranden zorgen ervoor dat zowel de zonaanbidder als de actieve watersporter aan zijn trekken komt. Ook de kinderen zullen zich hier niet vervelen. Liefhebbers van fietsen kunnen prachtige tochten langs de kust maken.

Zin in een dagje uit? De kinderen zullen een bezoek aan thema- en attractiepark Boudewijn Seapark of een dagje Plopsaland zeker waarderen. Natuurlijk gaat u ook naar enkele badplaatsen. Zeebrugge, Knokken, Nieuwpoort, Oostende en De Panne zijn zomaar willekeurige voorbeelden van leuke plaatsen om te bezoeken.