Camping Kost-Ar-Moor *** - Fouesnant - Finistère - Bretagne - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Kost-Ar-Moor
Camping Kost-Ar-Moor in Fouesnant beschikt over 195 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Voor zowel de liefhebber van golf als de watersporter zijn er mogelijkheden in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan of safaritent huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Kost-Ar-Moor  *** - Fouesnant Kost-Ar-Moor  *** - Fouesnant Kost-Ar-Moor  *** - Fouesnant Kost-Ar-Moor  *** - Fouesnant Kost-Ar-Moor  *** - Fouesnant Kost-Ar-Moor  *** - Fouesnant
Finistère is een prachtig gebied, u vindt de zee in het noorden, westen en zuiden.

In het zuidwesten ligt hoofdstad Quimper, een stad met een historisch centrum. Bezoek hier de kathedraal St. Corentin of breng een bezoek aan één van de musea. U kunt ook naar de stad Brest met diens natuurlijke haven. Hier kunt u gelijk een bezoek brengen aan Océanopolis.

Finistère heeft ook veel mooie natuur. Natuurlijk is er de kust, die op sommige plekken bijzonder diep ingesneden is. Maar er is ook het Regionaal Park d’Armorique, een natuurgebied met ongerepte natuur en tevens met het hoogste punt van Bretagne. Voor een prachtig uitzicht gaat u naar Pointe du Raz, het meest westelijke punt van Bretagne.