Camping L'Ideal **** - Lathuile - Meer van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes - Frankrijk

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van L'Ideal
Camping L'Ideal in Lathuile - Meer van Annecy beschikt over 405 plaatsen. De camping ligt in de buurt (minder dan 10 kilometer) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een stacaravan, lodgetent of glamping-stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

 • Kaart
 • Foto's
 • Omgeving / bezienswaardigheden
L'Ideal  **** - Lathuile - Meer van Annecy L'Ideal  **** - Lathuile - Meer van Annecy L'Ideal  **** - Lathuile - Meer van Annecy L'Ideal  **** - Lathuile - Meer van Annecy L'Ideal  **** - Lathuile - Meer van Annecy L'Ideal  **** - Lathuile - Meer van Annecy L'Ideal  **** - Lathuile - Meer van Annecy L'Ideal  **** - Lathuile - Meer van Annecy L'Ideal  **** - Lathuile - Meer van Annecy
Voor een veelzijdige vakantiebestemming zit u helemaal goed bij de Haute-Savoie. Prachtige natuur, veel historie en cultuur en vele mogelijkheden voor de buitensporters. Er liggen twee grote meren, het meer van Annecy en het meer van Genève, dit biedt mogelijkheden voor een strandvakantie, om te watersporten en zelfs de hengelsporters zitten hier goed.

Ook kunt u wintersporten in de Haute-Savoie, bijvoorbeeld in de streek Chablais. Andere streken zijn de Vallée d’Arve waar de berg de Mont Blanc ligt en de streek Pays de Aravis, hier ligt hoofdstad Annecy. Deze stad heeft een middeleeuws centrum, wandel langs de grachten en over de bruggen voor een heerlijk vakantiegevoel.