Camping La Baie du Kernic ** - Plouescat - Finistère - Bretagne - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van La Baie du Kernic
Camping La Baie du Kernic in Plouescat beschikt over 205 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken. Een sauna ontbreekt niet.

Natuurlijk kunt u de omgeving met de auto verkennen maar u kunt op de camping ook fietsen huren.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent of stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
La Baie du Kernic  ** - Plouescat La Baie du Kernic  ** - Plouescat La Baie du Kernic  ** - Plouescat La Baie du Kernic  ** - Plouescat La Baie du Kernic  ** - Plouescat La Baie du Kernic  ** - Plouescat
Finistère is een prachtig gebied, u vindt de zee in het noorden, westen en zuiden.

In het zuidwesten ligt hoofdstad Quimper, een stad met een historisch centrum. Bezoek hier de kathedraal St. Corentin of breng een bezoek aan één van de musea. U kunt ook naar de stad Brest met diens natuurlijke haven. Hier kunt u gelijk een bezoek brengen aan Océanopolis.

Finistère heeft ook veel mooie natuur. Natuurlijk is er de kust, die op sommige plekken bijzonder diep ingesneden is. Maar er is ook het Regionaal Park d’Armorique, een natuurgebied met ongerepte natuur en tevens met het hoogste punt van Bretagne. Voor een prachtig uitzicht gaat u naar Pointe du Raz, het meest westelijke punt van Bretagne.