Camping La Bretonnière **** - Saint-Julien-des-Landes - Vendée - Pays de la Loire - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van La Bretonnière
Camping La Bretonnière in Saint-Julien-des-Landes beschikt over 130 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd.

Trek er met de mountainbike op uit. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Voor zowel de liefhebber van golf als de watersporter zijn er mogelijkheden in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, lodgetent of safaritent huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
La Bretonnière  **** - Saint-Julien-des-Landes La Bretonnière  **** - Saint-Julien-des-Landes La Bretonnière  **** - Saint-Julien-des-Landes La Bretonnière  **** - Saint-Julien-des-Landes La Bretonnière  **** - Saint-Julien-des-Landes La Bretonnière  **** - Saint-Julien-des-Landes La Bretonnière  **** - Saint-Julien-des-Landes La Bretonnière  **** - Saint-Julien-des-Landes La Bretonnière  **** - Saint-Julien-des-Landes
Vendée is een kustdepartement in de regio Pays de la Loire. De kustlijn van het vaste land en de eilanden samen is 240 kilometer lang en bestaat onder andere uit prachtige stranden en leuke badplaatsen zoals La Flaute. De hoofdstad is La Roche-sur-Yon, een stad met het Place Napoléon als middelpunt. U vindt hier ook een grote kerk, de Église St. Louis.

Vendée is te verdelen in meerdere streken. Elke streek heeft zijn eigen kenmerken, zoals het laagland, de mooie valleien, indrukwekkende moerassen, de rustgevende kust en de fijne eilanden. Eén van deze eilanden is Noirmoutier, deze kunt u met laag water per weg bereiken, anders per brug.