Camping La Davière Plage *** - Saint-Jean-de-Monts - Vendée - Pays de la Loire - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van La Davière Plage
Camping La Davière Plage in Saint-Jean-de-Monts beschikt over 209 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Om lekker fit te blijven zijn er fitness-faciliteiten. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats of stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
La Davière Plage  *** - Saint-Jean-de-Monts La Davière Plage  *** - Saint-Jean-de-Monts La Davière Plage  *** - Saint-Jean-de-Monts La Davière Plage  *** - Saint-Jean-de-Monts La Davière Plage  *** - Saint-Jean-de-Monts La Davière Plage  *** - Saint-Jean-de-Monts La Davière Plage  *** - Saint-Jean-de-Monts La Davière Plage  *** - Saint-Jean-de-Monts La Davière Plage  *** - Saint-Jean-de-Monts
Vendée is een kustdepartement in de regio Pays de la Loire. De kustlijn van het vaste land en de eilanden samen is 240 kilometer lang en bestaat onder andere uit prachtige stranden en leuke badplaatsen zoals La Flaute. De hoofdstad is La Roche-sur-Yon, een stad met het Place Napoléon als middelpunt. U vindt hier ook een grote kerk, de Église St. Louis.

Vendée is te verdelen in meerdere streken. Elke streek heeft zijn eigen kenmerken, zoals het laagland, de mooie valleien, indrukwekkende moerassen, de rustgevende kust en de fijne eilanden. Eén van deze eilanden is Noirmoutier, deze kunt u met laag water per weg bereiken, anders per brug.