Camping La Ferme de la Serraz ***** - Doussard - Meer van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes - Frankrijk

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van La Ferme de la Serraz
Camping La Ferme de la Serraz in Doussard - Meer van Annecy beschikt over 180 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Naast alle plezier in het water worden er, in ieder geval in het hoogseizoen, diverse activiteiten en spelletjes georganiseerd door het animatieteam. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een tent, stacaravan of safaritent huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
La Ferme de la Serraz  ***** - Doussard - Meer van Annecy La Ferme de la Serraz  ***** - Doussard - Meer van Annecy La Ferme de la Serraz  ***** - Doussard - Meer van Annecy La Ferme de la Serraz  ***** - Doussard - Meer van Annecy La Ferme de la Serraz  ***** - Doussard - Meer van Annecy La Ferme de la Serraz  ***** - Doussard - Meer van Annecy La Ferme de la Serraz  ***** - Doussard - Meer van Annecy La Ferme de la Serraz  ***** - Doussard - Meer van Annecy La Ferme de la Serraz  ***** - Doussard - Meer van Annecy
Voor een veelzijdige vakantiebestemming zit u helemaal goed bij de Haute-Savoie. Prachtige natuur, veel historie en cultuur en vele mogelijkheden voor de buitensporters. Er liggen twee grote meren, het meer van Annecy en het meer van Genève, dit biedt mogelijkheden voor een strandvakantie, om te watersporten en zelfs de hengelsporters zitten hier goed.

Ook kunt u wintersporten in de Haute-Savoie, bijvoorbeeld in de streek Chablais. Andere streken zijn de Vallée d’Arve waar de berg de Mont Blanc ligt en de streek Pays de Aravis, hier ligt hoofdstad Annecy. Deze stad heeft een middeleeuws centrum, wandel langs de grachten en over de bruggen voor een heerlijk vakantiegevoel.