Camping La Masia ** - Blanes - Costa Brava - Spanje

Een foto van La Masia
Camping La Masia in Blanes beschikt over 757 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken. Een sauna ontbreekt niet.

Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een tent, stacaravan, lodgetent of glamping-stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
La Masia  ** - Blanes La Masia  ** - Blanes La Masia  ** - Blanes La Masia  ** - Blanes La Masia  ** - Blanes La Masia  ** - Blanes La Masia  ** - Blanes La Masia  ** - Blanes La Masia  ** - Blanes
De Costa Brava is een 200 kilometer lange kust in het noordoosten van Spanje. De naam betekend ‘Ruige Kust’, al is de kust nu veel toeristvriendelijker. Nog steeds zult u echter rotsformaties aantreffen tussen de mooie baaien, de zandstranden en kiezelstranden.

De Costa Brava ligt bij de uitlopers van de Pyreneeën, wat het landschap verkaard. Er liggen hier meerdere gezellige badplaatsen, zoals Blanes, Lloret de Mar en Malgrat de Mar. Blanes heeft zowel een historisch centrum als een nieuwer deel, ideaal wanneer u met de hele familie op vakantie gaat, want er is voor elk wat wils.

De zuidelijkste stad van de Costa Brava is Barcelona, een ware wereldstad. Wandel door de winkelstraten, langs de levende standbeelden of bezoek de Sagrada Familia.