Camping La Nublière **** - Doussard - Meer van Annecy - Haute-Savoie - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van La Nublière
Camping La Nublière in Doussard - Meer van Annecy beschikt over 560 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Voor zowel de kleintjes als al wat grotere kinderen wordt er in het hoogseizoen van alles georganiseerd. Voor de kleintjes is er een miniclub en de anderen doen mee met de activiteiten van het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Voor zowel de liefhebber van golf als de watersporter zijn er mogelijkheden in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan, lodgetent of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
La Nublière  **** - Doussard - Meer van Annecy La Nublière  **** - Doussard - Meer van Annecy La Nublière  **** - Doussard - Meer van Annecy La Nublière  **** - Doussard - Meer van Annecy La Nublière  **** - Doussard - Meer van Annecy La Nublière  **** - Doussard - Meer van Annecy La Nublière  **** - Doussard - Meer van Annecy La Nublière  **** - Doussard - Meer van Annecy La Nublière  **** - Doussard - Meer van Annecy
Voor een veelzijdige vakantiebestemming zit u helemaal goed bij de Haute-Savoie. Prachtige natuur, veel historie en cultuur en vele mogelijkheden voor de buitensporters. Er liggen twee grote meren, het meer van Annecy en het meer van Genève, dit biedt mogelijkheden voor een strandvakantie, om te watersporten en zelfs de hengelsporters zitten hier goed.

Ook kunt u wintersporten in de Haute-Savoie, bijvoorbeeld in de streek Chablais. Andere streken zijn de Vallée d’Arve waar de berg de Mont Blanc ligt en de streek Pays de Aravis, hier ligt hoofdstad Annecy. Deze stad heeft een middeleeuws centrum, wandel langs de grachten en over de bruggen voor een heerlijk vakantiegevoel.