Camping La Tabardière **** - La Plaine-sur-Mer - Loire-Atlantique - Pays de la Loire - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van La Tabardière
Camping La Tabardière in La Plaine-sur-Mer beschikt over 277 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
La Tabardière  **** - La Plaine-sur-Mer La Tabardière  **** - La Plaine-sur-Mer La Tabardière  **** - La Plaine-sur-Mer La Tabardière  **** - La Plaine-sur-Mer La Tabardière  **** - La Plaine-sur-Mer La Tabardière  **** - La Plaine-sur-Mer La Tabardière  **** - La Plaine-sur-Mer La Tabardière  **** - La Plaine-sur-Mer La Tabardière  **** - La Plaine-sur-Mer
Aan de Atlantische kust ligt Loire-Atlantique. Het laatste deel van de naam is dus al duidelijk, het eerste deel komt van de rivier de Loire die hier stroomt. Nantes is de hoofdstad van dit departement, hier kunt u naar meerdere kastelen, musea en religieuze bouwwerken. Het belangrijkste plein van de stad is de Place du Commerce.

Natuurlijk zijn er ook badplaatsen in Loire-Atlantique, zoals Pornic met kleine maar gezellige stranden, tussen het groen. Met, maar natuurlijk ook zonder, kinderen kunt u naar het aquarium Océarium du Croisic. Al is een dagje naar het strand ook populair bij jong en oud, met een schep en een emmer zullen de kinderen zich al snel vermaken.