Camping Le Château de Rochetaillée *** - Le Bourg d'Oisans - Isère - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Le Château de Rochetaillée
Camping Le Château de Rochetaillée in Le Bourg d'Oisans beschikt over 159 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken. Een sauna ontbreekt niet.Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, lodgetent of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Le Château de Rochetaillée  *** - Le Bourg d'Oisans Le Château de Rochetaillée  *** - Le Bourg d'Oisans Le Château de Rochetaillée  *** - Le Bourg d'Oisans Le Château de Rochetaillée  *** - Le Bourg d'Oisans Le Château de Rochetaillée  *** - Le Bourg d'Oisans Le Château de Rochetaillée  *** - Le Bourg d'Oisans Le Château de Rochetaillée  *** - Le Bourg d'Oisans Le Château de Rochetaillée  *** - Le Bourg d'Oisans Le Château de Rochetaillée  *** - Le Bourg d'Oisans
De Isère is een prachtig departement met als hoofdstad Grenoble. Deze stad ligt in een dal en is omgeven door hoge toppen. Er zijn veel verschillende landschappen te onderscheiden, zoals groene heuvels, hoge bergen maar ook vlaktes. Door dit landschap stroomt de gelijknamige rivier de Isère.

Er zijn duizenden kilometers aan wandelpaden in Isère, dus trek uw wandelschoenen aan en trek er op uit. Ook om te fietsen en zelfs om te wintersporten zijn er genoeg plekken waar u uw hart op kunt halen. Houdt u van water, dan zijn er tal van meren, rivieren en plassen om in te zwemmen of op te watersporten.