Camping Le Château *** - Hauterives - Drôme - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Le Château
Camping Le Château in Hauterives beschikt over 163 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, lodgetent of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Le Château  *** - Hauterives Le Château  *** - Hauterives Le Château  *** - Hauterives Le Château  *** - Hauterives Le Château  *** - Hauterives Le Château  *** - Hauterives
Het departement Drôme, die is vernoemd naar de gelijknamige 110 kilometer lange rivier, ligt in de regio Rhône-Alpes en heeft Valence als hoofdstad.

De Drôme is een prachtig gebied voor wandelaars. U vindt hier meer dan 5.000 kilometer die u door de prachtige omgeving met lavendelvelden en wijn-, en olijfboomgaarden voeren. Voor wie liever te paard gaat is er 2.500 kilometer aan ruiterpaden uitgezet. En natuurlijk zijn de fietsers en mountainbikers niet vergeten want in de Drôme ligt meer dan 2.000 kilometer aan fietsroutes en 3.000 kilometer aan trails en cirsuits voor de mountainbikers. Voor liefhebbers van golf zijn er meerdere 18 holes golfbanen.

Dit alles, met daarbij ook nog mooie steden en dorpen, maken de Drôme een heerlijk vakantiegebied met meerdere campings.