Camping Le Coin Tranquille **** - Les Abrets - Isère - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Le Coin Tranquille
Camping Le Coin Tranquille in Les Abrets beschikt over 192 plaatsen.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur.

Op deze camping kunt u een standplaats, lodgetent, safaritent, bungalow / huisje of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Le Coin Tranquille  **** - Les Abrets Le Coin Tranquille  **** - Les Abrets Le Coin Tranquille  **** - Les Abrets Le Coin Tranquille  **** - Les Abrets Le Coin Tranquille  **** - Les Abrets Le Coin Tranquille  **** - Les Abrets Le Coin Tranquille  **** - Les Abrets Le Coin Tranquille  **** - Les Abrets Le Coin Tranquille  **** - Les Abrets
De Isère is een prachtig departement met als hoofdstad Grenoble. Deze stad ligt in een dal en is omgeven door hoge toppen. Er zijn veel verschillende landschappen te onderscheiden, zoals groene heuvels, hoge bergen maar ook vlaktes. Door dit landschap stroomt de gelijknamige rivier de Isère.

Er zijn duizenden kilometers aan wandelpaden in Isère, dus trek uw wandelschoenen aan en trek er op uit. Ook om te fietsen en zelfs om te wintersporten zijn er genoeg plekken waar u uw hart op kunt halen. Houdt u van water, dan zijn er tal van meren, rivieren en plassen om in te zwemmen of op te watersporten.