Camping Le Panoramic **** - Telgruc-sur-Mer - Finistère - Bretagne - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Le Panoramic
Camping Le Panoramic in Telgruc-sur-Mer beschikt over 204 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats of stacaravan huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Finistère is een prachtig gebied, u vindt de zee in het noorden, westen en zuiden.

In het zuidwesten ligt hoofdstad Quimper, een stad met een historisch centrum. Bezoek hier de kathedraal St. Corentin of breng een bezoek aan één van de musea. U kunt ook naar de stad Brest met diens natuurlijke haven. Hier kunt u gelijk een bezoek brengen aan Océanopolis.

Finistère heeft ook veel mooie natuur. Natuurlijk is er de kust, die op sommige plekken bijzonder diep ingesneden is. Maar er is ook het Regionaal Park d’Armorique, een natuurgebied met ongerepte natuur en tevens met het hoogste punt van Bretagne. Voor een prachtig uitzicht gaat u naar Pointe du Raz, het meest westelijke punt van Bretagne.