Camping Le Ragis *** - Challans - Vendée - Pays de la Loire - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Le Ragis
Camping Le Ragis in Challans beschikt over 184 plaatsen.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Le Ragis  *** - Challans Le Ragis  *** - Challans Le Ragis  *** - Challans Le Ragis  *** - Challans Le Ragis  *** - Challans Le Ragis  *** - Challans Le Ragis  *** - Challans Le Ragis  *** - Challans Le Ragis  *** - Challans
Vendée is een kustdepartement in de regio Pays de la Loire. De kustlijn van het vaste land en de eilanden samen is 240 kilometer lang en bestaat onder andere uit prachtige stranden en leuke badplaatsen zoals La Flaute. De hoofdstad is La Roche-sur-Yon, een stad met het Place Napoléon als middelpunt. U vindt hier ook een grote kerk, de Église St. Louis.

Vendée is te verdelen in meerdere streken. Elke streek heeft zijn eigen kenmerken, zoals het laagland, de mooie valleien, indrukwekkende moerassen, de rustgevende kust en de fijne eilanden. Eén van deze eilanden is Noirmoutier, deze kunt u met laag water per weg bereiken, anders per brug.