Camping Le Saint Hubert ***** - Saint-Georges-d'Oléron - Charente-Maritime - Poitou-Charentes - Frankrijk

Een foto van Le Saint Hubert
Camping Le Saint Hubert in Saint-Georges-d'Oléron beschikt over 190 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Om lekker fit te blijven zijn er fitness-faciliteiten. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd.Op deze camping kunt u een huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Landal
Landal - 20% korting in de zomervakantie Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Le Saint Hubert  ***** - Saint-Georges-d'Oléron Le Saint Hubert  ***** - Saint-Georges-d'Oléron Le Saint Hubert  ***** - Saint-Georges-d'Oléron Le Saint Hubert  ***** - Saint-Georges-d'Oléron Le Saint Hubert  ***** - Saint-Georges-d'Oléron Le Saint Hubert  ***** - Saint-Georges-d'Oléron Le Saint Hubert  ***** - Saint-Georges-d'Oléron Le Saint Hubert  ***** - Saint-Georges-d'Oléron Le Saint Hubert  ***** - Saint-Georges-d'Oléron
Het Franse departement Charente-Maritime ligt in de regio Poitou-Charentes en heeft La Rochelle als hoofdstad.

Charente-Maritime heeft 450 kilometer aan kustlijn waarvan 250 kilometer strand is. Voor de kust liggen vier eilanden waarvan Île de d’Oléron en Île de Ré twee bekendste en grootste zijn. De laatstgenoemde is met een brug te bereiken. Verder zijn er nog de eilanden Île d'Aix en Île Madame. Charente Maritime heeft na de Côte d'Azur de meeste zonuren van Frankrijk.

Leuke uitstapjes genoeg te maken in Charente-Maritime. In La Palmyre, op het schiereiland van Arvert, ligt een fraaie dierentuin met 1600 dieren. In de stad La Rochelle vindt u een groot Aquarium en een Zeemuseum.