Camping Les 3 Lacs du Soleil **** - Trept - Isère - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Les 3 Lacs du Soleil
Camping Les 3 Lacs du Soleil in Trept beschikt over 227 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan of lodgetent huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Les 3 Lacs du Soleil  **** - Trept Les 3 Lacs du Soleil  **** - Trept Les 3 Lacs du Soleil  **** - Trept Les 3 Lacs du Soleil  **** - Trept Les 3 Lacs du Soleil  **** - Trept Les 3 Lacs du Soleil  **** - Trept Les 3 Lacs du Soleil  **** - Trept Les 3 Lacs du Soleil  **** - Trept Les 3 Lacs du Soleil  **** - Trept
De Isère is een prachtig departement met als hoofdstad Grenoble. Deze stad ligt in een dal en is omgeven door hoge toppen. Er zijn veel verschillende landschappen te onderscheiden, zoals groene heuvels, hoge bergen maar ook vlaktes. Door dit landschap stroomt de gelijknamige rivier de Isère.

Er zijn duizenden kilometers aan wandelpaden in Isère, dus trek uw wandelschoenen aan en trek er op uit. Ook om te fietsen en zelfs om te wintersporten zijn er genoeg plekken waar u uw hart op kunt halen. Houdt u van water, dan zijn er tal van meren, rivieren en plassen om in te zwemmen of op te watersporten.