Camping Les Plages de Loire *** - Rochefort-sur-Loire - Maine-et-Loire - Pays de la Loire - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Les Plages de Loire
Camping Les Plages de Loire in Rochefort-sur-Loire beschikt over 114 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Voor een hapje en een drankje gaat u naar de bar of de snackbar voor een gemakkelijke maaltijd.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, lodgetent of chalet huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Les Plages de Loire  *** - Rochefort-sur-Loire Les Plages de Loire  *** - Rochefort-sur-Loire Les Plages de Loire  *** - Rochefort-sur-Loire Les Plages de Loire  *** - Rochefort-sur-Loire Les Plages de Loire  *** - Rochefort-sur-Loire Les Plages de Loire  *** - Rochefort-sur-Loire
Maine-et-Loire heeft diens naam gekregen van de twee rivieren die hier stromen. De Maine begint waar drie rivieren samen komen, uiteindelijk gaat deze rivier over in de Loire. De Loire heeft een prachtige vallei gevormd waar in vroegere tijden veel kastelen zijn gebouwd. Ook vindt u op de oevers veel wijngaarden en fruitteelt. De hoofdstad is Angers, deze ligt aan de oevers van de Maine.

Behalve de kastelen zijn ook rotswoningen de moeite waard om te bekijken in Maine-et-Loire. Verder is het heerlijk fietsen en wandelen, zoals in het bosrijke oosten. De hoofdstad is ook een bezoek waard, bezichtig dan ook het Kasteel van Angers, een mooi bouwwerk met binnenin beroemde wandtapijten.