Camping Les Portes de l'Anjou *** - Durtal - Maine-et-Loire - Pays de la Loire - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Les Portes de l'Anjou
Camping Les Portes de l'Anjou in Durtal beschikt over 100 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Wie lekker sportief de omgeving wil verkennen kan ter plekke een fiets huren.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan of bungalow / huisje huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Les Portes de l'Anjou  *** - Durtal Les Portes de l'Anjou  *** - Durtal Les Portes de l'Anjou  *** - Durtal Les Portes de l'Anjou  *** - Durtal Les Portes de l'Anjou  *** - Durtal Les Portes de l'Anjou  *** - Durtal
Maine-et-Loire heeft diens naam gekregen van de twee rivieren die hier stromen. De Maine begint waar drie rivieren samen komen, uiteindelijk gaat deze rivier over in de Loire. De Loire heeft een prachtige vallei gevormd waar in vroegere tijden veel kastelen zijn gebouwd. Ook vindt u op de oevers veel wijngaarden en fruitteelt. De hoofdstad is Angers, deze ligt aan de oevers van de Maine.

Behalve de kastelen zijn ook rotswoningen de moeite waard om te bekijken in Maine-et-Loire. Verder is het heerlijk fietsen en wandelen, zoals in het bosrijke oosten. De hoofdstad is ook een bezoek waard, bezichtig dan ook het Kasteel van Angers, een mooi bouwwerk met binnenin beroemde wandtapijten.