Camping Les Vertes Feuilles *** - Quend-Plage - Somme - Picardie - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Les Vertes Feuilles
Camping Les Vertes Feuilles in Quend-Plage beschikt over 137 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan of lodgetent huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Les Vertes Feuilles  *** - Quend-Plage Les Vertes Feuilles  *** - Quend-Plage Les Vertes Feuilles  *** - Quend-Plage Les Vertes Feuilles  *** - Quend-Plage Les Vertes Feuilles  *** - Quend-Plage Les Vertes Feuilles  *** - Quend-Plage Les Vertes Feuilles  *** - Quend-Plage Les Vertes Feuilles  *** - Quend-Plage Les Vertes Feuilles  *** - Quend-Plage
Zoals veel departementen is ook Somme vernoemd naar de rivier die hier door het landschap kronkelt. Dat landschap is licht glooiend en bestaat veelal uit landbouwvelden afgewisseld met bossen en plaatsen zoals hoofdstad Amiens.

Somme is het kustdepartement, gelegen aan het Kanaal. U kunt hier dan ook naar toe voor een strandvakantie, maar ook wanneer u van wandelen en fietsen houdt. Of van cultuur en historie, dit vindt u onder andere in de vorm van kastelen, religieuze bouwwerken en prehistorische vindplaatsen. Bijvoorbeeld in Amiens vindt u interessante musea. Samara biedt het beste van twee werelden, dit is een leerzaam en leuk themapark voor het hele gezin.