Camping Marjal Costa Blanca **** - Crevillente / Alicante - Costa Blanca - Spanje

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Marjal Costa Blanca
Camping Marjal Costa Blanca in Crevillente / Alicante beschikt over 1806 plaatsen.

Met zowel een buitenbad als overdekt zwembad op kan er altijd een verfrissende duik genomen worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken. De aanwezigheid van wellness-faciliteiten, een sauna en een beautycenter maken dat u zichzelf heerlijk kunt (laten) verwennen.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan of bungalow / huisje huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Marjal Costa Blanca  **** - Crevillente / Alicante Marjal Costa Blanca  **** - Crevillente / Alicante Marjal Costa Blanca  **** - Crevillente / Alicante Marjal Costa Blanca  **** - Crevillente / Alicante Marjal Costa Blanca  **** - Crevillente / Alicante Marjal Costa Blanca  **** - Crevillente / Alicante Marjal Costa Blanca  **** - Crevillente / Alicante Marjal Costa Blanca  **** - Crevillente / Alicante Marjal Costa Blanca  **** - Crevillente / Alicante
De Costa Blanca oftewel de ‘Witte Kust’ is 200 kilometer lang en ligt in het oosten van Spanje. De naam komt van de amandelbloesem die een witte of lichtroze kleur heeft. Bekende badplaatsen hier zijn onder andere Alicante en Benidorm.

Natuurlijk kunt u er voor kiezen om uw dagen op het strand door te brengen. ’s Avonds kunt u dan lekker uit eten in één van de badplaatsen of u gaat vast terug naar uw camping aan de Costa Blanca. Maar er is ook mooie natuur in het binnenland en er zijn leuke stadjes.

Bezoek bijvoorbeeld Villajoyosa, een keurrijk vissersdorp. Ook Teulada is erg mooi en het heeft een historische centrum. Tussen twee bergen ligt Cartagena, een stad met een marinahaven.