Camping Parelstrand *** - Lommel - Belgisch Limburg - België

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Parelstrand
Camping Parelstrand in Lommel beschikt over 732 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Voor zowel de kleintjes als al wat grotere kinderen wordt er in het hoogseizoen van alles georganiseerd. Voor de kleintjes is er een miniclub en de anderen doen mee met de activiteiten van het animatieteam. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur.

Op deze camping kunt u een standplaats, stacaravan of chalet huren.

Algemene Vroegboek aanbiedingen

Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Sunlodges boekbaar voor 2019 Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Flinke korting bij vroegboeken Meer info
Aanbieding Canvas Holidays
Canvas Holidays - tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Homair
Homair - Tot 30% vroegboekkorting Meer info
Aanbieding Roan
Roan - Roan vroegboekgarantie Meer info
Aanbieding Suncamp Holidays
Suncamp Holidays - Vroegboeken Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Parelstrand  *** - Lommel Parelstrand  *** - Lommel Parelstrand  *** - Lommel Parelstrand  *** - Lommel Parelstrand  *** - Lommel Parelstrand  *** - Lommel Parelstrand  *** - Lommel Parelstrand  *** - Lommel Parelstrand  *** - Lommel
De provincie Limburg in België ligt in Vlaanderen en heeft Hasselt als hoofdstad.

Natuurlijk is Belgisch Limburg bekend om zijn streekproducten zoals een Limburgse vlaai en kaas. De streek leent zich ook voor het maken van mooie fietstochten want u vindt er maar liefst 2000 kilometer aan fietsroutes. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Het Nationaal Park Hoge Kempen.

Tips voor dagtochten in Belgisch Limburg zijn er voldoende. Bijvoorbeeld naar de Abdij van Herkenrode in Kuringen, Hasselt. Als u graag kastelen bekijkt gaat u naar het kasteel van Heks in Heks of het kasteel van Rullingen in Kuttekoven.