Camping RCN La Bastide en Ardèche **** - Sampzon - Ardèche - Rhône-Alpes - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van RCN La Bastide en Ardèche
Camping RCN La Bastide en Ardèche in Sampzon beschikt over 300 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. De waterglijbaan zorgt voor extra pret. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Als u tijdens uw vakantie graag uw conditie op peil wilt houden is dat geen probleem. Er zijn sportmogelijkheden en in de fitnessruimte kunt u zich helemaal uitleven. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Trek er met de mountainbike op uit. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Met watersportmogelijkheden in de buurt is de camping voor de liefhebber daarvan een prima plek.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan of lodgetent huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
RCN La Bastide en Ardèche  **** - Sampzon RCN La Bastide en Ardèche  **** - Sampzon RCN La Bastide en Ardèche  **** - Sampzon RCN La Bastide en Ardèche  **** - Sampzon RCN La Bastide en Ardèche  **** - Sampzon RCN La Bastide en Ardèche  **** - Sampzon RCN La Bastide en Ardèche  **** - Sampzon RCN La Bastide en Ardèche  **** - Sampzon RCN La Bastide en Ardèche  **** - Sampzon
Het Franse departement Ardèche is vernoemd naar de gelijknamige rivier en heeft Privas als hoofdstad.

In de Ardèche kunt u genieten van een prachtige natuur. De natuurlijke boogbrug Pont d'Arc en het prachtige natuurpark 'Gorges de l’Ardèche' met zijn schitterende vergezichten liggen in dit departement. Daarnaast herbergt de Ardèche meerdere druipsteengrotten waaronder de Grotte de la Madeleine en de Aven van Argnac. Actieve vakantiegangers vinden in de bergen en rivieren mogelijkheden om te wandelen, fietsen, mountainbiken, kanoën, raften en bergbeklimmen.

Vanzelfsprekend zijn er in de Ardèche mooie historische plaatsen te bezoeken. Privas, Ruoms, Balazuc en Vallon-Pont-d'Arc zijn slechts enkele voorbeelden.