Camping Thurium **** - Corigliano Calabro - Calabria - Italië

Stacaravan
te huren bij:

Een foto van Thurium
Camping Thurium in Corigliano Calabro beschikt over 557 plaatsen. De camping ligt vlakbij (minder dan een kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Voor de kleintje is er een peuterbad. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar. Een eigen fiets meenemen kan natuurlijk, maar ze zijn ook op de camping te huur. Voor zowel de liefhebber van golf als de watersporter zijn er mogelijkheden in de buurt.

Op deze camping kunt u een stacaravan huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Thurium  **** - Corigliano Calabro Thurium  **** - Corigliano Calabro Thurium  **** - Corigliano Calabro Thurium  **** - Corigliano Calabro Thurium  **** - Corigliano Calabro Thurium  **** - Corigliano Calabro Thurium  **** - Corigliano Calabro Thurium  **** - Corigliano Calabro Thurium  **** - Corigliano Calabro
Calabria oftewel Calabrië is een regio in het zuidwesten van Italië, het is de punt van de laars. Geniet hier van een erg heldere zee, mooie stranden, gezellige (bad)plaatsen en veel natuur en cultuur. Oftewel, hier zit u goed voor een veelzijdige vakantie.

De zee rondom Calabria behoord tot de mooiste kustgebieden van het land, hier kunt u ook eens gaan snorkelen. Blijft u liever op het droge dan is het Natuurreservaat Foce del Crati een mooi gebied om te verkennen. Cultuur vidnt u dan weer in onder andere Cosenza, of bezoek het oude kasteel van Vibo Valentia. Vanaf Reggio Calabria kunt u kijken tot de Etna op het eiland Sicilië.