Camping Village La Chanterelle *** - Champagnac-le-Vieux - Haute-Loire - Auvergne - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Een foto van Village La Chanterelle
Camping Village La Chanterelle in Champagnac-le-Vieux beschikt over 138 plaatsen. De camping ligt direct (minder dan 500 meter) van een meer of rivier.

Kinderen zullen zich hier prima vermaken. In het hoogseizoen organiseert het animatieteam diverse spelletjes en andere activiteiten, dus vervelen is er niet bij. Voor de sportief aangelegde campinggast zijn er sportmogelijkheden. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Aan de inwendige mens is ook gedacht want er is een bar en een restaurant.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan of chalet huren.

Last minute aanbiedingen

Aanbieding Molecaten
Molecaten - Last minutes Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - Veel korting bij vertrek op korte termijn Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Last minutes Meer info
Aanbieding TUI
TUI - Volop last minute aanbiedingen Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Village La Chanterelle  *** - Champagnac-le-Vieux Village La Chanterelle  *** - Champagnac-le-Vieux Village La Chanterelle  *** - Champagnac-le-Vieux
Haute-Loire is een Frans departement in de regio Auvergne met Le Puy-en-Velay als prefectuur.

De Haute-Loire ligt in het zuiden van de Auvergne. Geniet van de groene omgeving met rivieren, bronnen en meren te midden van het glooiende landschap. Ook de bekende kloof "Gorges d'Allier" is hier te vinden.

Geen wonder dat de Haute-Loire in trek is bij wandelaars. Er zijn vele korte wandelroutes uitgestippeld maar ook bekende routes als de GR 65 (Santiago de Compostella) en de GR 70 (de wandelweg van Stevenson) doorkruisen de Haute-Loire. Vergeet niet een bezoek te brengen aan de abdijkerk van La Chaise-Dieu.