Camping Yelloh! Village Le Ridin **** - Le Crotoy - Somme - Picardie - Frankrijk

Standplaats
te huren bij:

Huurtent
te huren bij:

Stacaravan
te huren bij:

Appartement - huisje
te huren bij:

Glamping accommodatie
te huren bij:

Een foto van Yelloh! Village Le Ridin
Camping Yelloh! Village Le Ridin in Le Crotoy beschikt over 171 plaatsen. De camping ligt niet ver (minder dan 10 kilometer) van strand / zee.

Het openluchtzwembad zal, zeker op warme dagen, snel gevonden worden. Als de kinderen even genoeg hebben van het water kunnen ze in het hoogseizoen meedoen met de activiteiten die door het animatieteam worden georganiseerd. De allerkleinsten vermaken zich uitstekend bij de miniclub. Om lekker fit te blijven zijn er fitness-faciliteiten. Er is een WIFI netwerk aanwezig. Met een bar, restaurant en de mogelijkheid voor het afhalen van snacks of maaltijden hoeft u niet alle dagen te koken.

Het is zeker de moeite waard om de omgeving te verkennen. Bij de receptie zijn fietsroutes verkrijgbaar en u kunt er een fiets of mountainbike huren. Voor liefhebbers van golf is er een golfbaan in de buurt.

Op deze camping kunt u een standplaats, tent, stacaravan, glamping-stacaravan of bungalow / huisje huren.

Algemene aanbiedingen zomervakantie

Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen  juli Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - augustus Meer info
Aanbieding Vacanceselect
Vacanceselect - Aanbiedingen zomervakantie - juli Meer info
Aanbieding Roompot
Roompot - aanbieding zomervakantie Meer info
Aanbieding Ardoer.com
Ardoer.com - Aanbiedingen zomervakantie Meer info
Aanbieding Selectcamp
Selectcamp - Aanbiedingen augustus Meer info
  • Kaart
  • Foto's
  • Omgeving / bezienswaardigheden
Yelloh! Village Le Ridin  **** - Le Crotoy Yelloh! Village Le Ridin  **** - Le Crotoy Yelloh! Village Le Ridin  **** - Le Crotoy Yelloh! Village Le Ridin  **** - Le Crotoy Yelloh! Village Le Ridin  **** - Le Crotoy Yelloh! Village Le Ridin  **** - Le Crotoy
Zoals veel departementen is ook Somme vernoemd naar de rivier die hier door het landschap kronkelt. Dat landschap is licht glooiend en bestaat veelal uit landbouwvelden afgewisseld met bossen en plaatsen zoals hoofdstad Amiens.

Somme is het kustdepartement, gelegen aan het Kanaal. U kunt hier dan ook naar toe voor een strandvakantie, maar ook wanneer u van wandelen en fietsen houdt. Of van cultuur en historie, dit vindt u onder andere in de vorm van kastelen, religieuze bouwwerken en prehistorische vindplaatsen. Bijvoorbeeld in Amiens vindt u interessante musea. Samara biedt het beste van twee werelden, dit is een leerzaam en leuk themapark voor het hele gezin.